najlepse erotske price sorted by
relevance

Admin11.07.2021

Jebač

seli smo i pili je polako,kafa mi je bas lepo legla posle rucka…nije mi se sada uopste radilo… ali kad sam vec dosla… opet nisam ispod haljinice imala nista… lakse mi je tako,da me nists ne steze… krenula sam sa radom uopicajnih stvati,rutinski…naravno… gledao me je sve vreme dok sam bila kod njega u sobi… ubrzo sam sve zavrsila i rekla mu to… mozes li ovde iznad kreveta da polupis ovo malo paucine… da mogu,nisam ni videla to… mislim se kako da vidim kada je bukvalno visila jedna nit… popni se na krevet i skini to caskom… je le i dalje lezao ali se malo pomerio u stranu… jasno mi je bilo sta zeli…kako sam se popela tako je pigledao moje medjunozje… jasno je bilo da je video moju picku…kada sam sisla otisla sam do kante u kujnu da bacim tu paucinu a onda rekla da bih krenula sem ako ne zeli jos nesto da … premisljao se… zapravo zelim… pogledala sam ga i upitala a to je? To bese prva noc provedena sa njim u krevetu I znala sam ne I poslednja na sve sam zaboravila.
6304
Admin06.08.2021

Istinite priče

mesila sam sise i stiskala ih a on ga je izvadio iz pantalona i poceo da ga drka lagano… poceo je i da mu se dize…a onda sam ruke spustila dole,sirila sam picku i mazila je prstima… lizala sam svoje prste i krenula da ih guram u nju… covek se uzbudio i krenuo je brzo da ga drka,dubiko disuci…stenjala sam tiho dok sam se mazila sto ga je bas palilo… a onda ustala i rekla to je to… je l vam je bilo lepo? Tada, u kasnim tridesetima, bila je prava bomba.
402
Admin11.09.2021

Jebač

Svaka neznost je prestala ,Velja me tucao zivotinjski osecala sam ga duboko u sebi.
109
Admin19.09.2021

Dahtao je i prevrtao očima

.
Admin25.07.2021

Dahtao je i prevrtao očima

Zovem se Ana imam 26g ,ova pricu moram nekom ispricati a ovako mi je najlakse ko zna zasto.
5803
Admin26.06.2021

Jebač

Nista bolje od jutarnjeg seks 🙂.
8107
Admin05.09.2021

Jebač

drago mi je…idem sad… ivadio je novac i platio mi je fino… bila sam zadovoljna…i opet me je zvao vec prekosutra…rekao je sto pre da odem do njega… otisla sam odmah… ali sada sam imala gacice i trenerke a gore samo majicu… kucala sam i rekao je da udjem… stavio je za kafu… ja sam sela… komsinice… premisljao se… recite?? To vece me odvede na veceru I uz vino I muziku provedosmo divno vece,po povratku kuci opijena svim I svacim nadjoh se ponovno u njegovom zagrljaju ovaj put bez ikakvih kocnica odvukoh ga u svoj krevet.
82010
Admin03.07.2021

Ispovest ženke

Stariji komsija me je ubrzo opet pozvao… ali je razlog bio da mu priposredim stan… naravno,doci cu za sat rekla sam mu… sredila sam se i otisla… obukla sam haljinicu a ispod nista nisam imala… primeti se na prvi pogled da nemam brus…a gacice,pa jedino ako se podigne haljinica… zvonila sam i otvorio je… rekao da udjem i pitao da li zelim prvo kafu ili cemo posle da popijemo….
8901
Admin17.07.2021

erotskeprice14

moram da ti kazem nesto… ja.
6908